ПІДГОТОВКИ ІНСТРУМЕНТАЛІСТІВ-ВИКОНАВЦІВ У КЛАСИЧНОМУ УНІВЕРСИТЕТІ - Ляшенко, Ольга Дмитрівна; Економова, Ольга Серафимівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2022)
У статті досліджено специфіку фахової підготовки студентів спеціальності «Музичне мистецтво (інструментальне виконавство)»у класичному університеті. Узагальнено результати самооцінки студентами готовності до професійної діяльності. Виявлено професійні пріоритети студентів-інструменталістів. Окреслено принципи й методи навчання майбутніх інструменталістів. Визначено особливості фахової підготовки інструменталістів-виконавців у класичному університеті.