ВДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ НАВЧАННЯ КЛАСИЧНОМУ ТАНЦЮ СТУДЕНТІВ-ХОРЕОГРАФІВ У ЗАКЛАДАХ ВИЩОЇ ОСВІТИ - Сивоконь, Юрій Михайлович (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2022)
У статті автор розглядає методику навчання класичному танцю майбутніх хореографів в процесі вивчення навчальної дисципліни «Практикум класичного танцю з методикою викладання». У власній викладацькій практиці автор спирається на методику А. Ваганової та Л. Цвєткової.