ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В СИСТЕМІ ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ ШКОЛЯРІВ - Язловецька, Оксана Валентинівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2022)
У статті досліджено теоретичні питання стосовно застосування інноваційних технологій у фізичному вихованні в закладі загальної середньої освіти. З’ясовано особливості інноваційних процесів у фізичній культурі школярів. Визначено варіанти впровадження інноваційних технологій на уроках фізичної культури та в позаурочний час, які спрямовані на підвищення рівня рухової активності, удосконалення життєво необхідних умінь та навичок, вмінь використовувати їх у навчальній та повсякденній діяльності, зміцнення здоров'я.