ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ МОБІЛЬНОСТІ МАЙБУТНІХ ПЕДАГОГІВ У ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНИХ ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ РІЗНИХ ПРОФІЛІВ - Шелудько, Інна Віталіївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2019)
У статті розглядаються проблеми формування професійної мобільності учнів професійно-технічних навчальних закладів різних профілів. Доведено необхідність покращення підготовки педагогів професійного навчання виходячи зі специфіки їх професійної спрямованості. Розглядаються основні теоретичні питання підготовки майбутніх педагогів професійного навчання в умовах інноваційних технологій.