ОСОБЛИВОСТІ СТАНОВЛЕННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ ЗРІЛОСТІ У ФАХОВІЙ ПІДГОТОВЦІ КУРСАНТІВ ПОЛІЦІЇ - Думко, Наталія Вікторівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2019)
У статі проаналізовано та обґрунтувань фахову підготовку курсантів поліції. яка включає в себе: вогневу, тактичну, загальнопрофільну, функціональну та фізичну підготовку, що сприяє формуванню та збагаченню соціальної зрілості, знань і вмінь, які необхідні для адекватного виконання специфічних завдань. Професійна діяльність працівників поліції різноманітна та складна, має чимало відмінностей від інших видів професійної діяльності, яким також притаманні екстремальні, небезпечні умови праці.