ПРОФЕСІЙНА АДАПТАЦІЯ СТУДЕНТІВ-ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ (УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ) ДО ПРОДУКТИВНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ У СФЕРІ ПОСЛУГ - Зінченко, Світлана Михайлівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2019)
У статті розкриваються проблеми. професійної адаптації студентів-військовослужбовців до продуктивної діяльності у сфері послуг. Проблема професійної адаптації студентів-військовослужбовців (учасників бойових дій) до продуктивної діяльності у сфері послуг, її перебіг, місце є дуже актуальною в Україні на сучасному етапі. Ефективність професійна адаптація до продуктивної діяльності у сфері послуг залежить від потреб виробництва, необхідністю переорієнтувати процес професійної адаптації студентів-військовослужбовців із переважно репродуктивного, орієнтованого на оволодіння студентами минулих та сучасних технологій, на продуктивний – навчити прогнозувати їх розвиток на основі фундаментальних знань і вмінь за фахом.