САМОКОРЕКЦІЯ ПРОЦЕСУ ФОРМУВАННЯ ІНШОМОВНОЇ КОМУНІКАЦІЇ У СТУДЕНТІВ ЗВО - Борова, Тетяна Анатоліївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2019)
У статті подано результати аналізу феномену самокорекції процесу формування іншомовної комунікації у студентів закладів вищої освіти. Визначено поняття самокорекції через призму понять розвиток, професійний розвиток, саморозвиток та самореалізація. Подано інструментарії щодо вимірювання самокорекції формування іншомовної комунікації у студентів ЗВО. Показані результати застосування кваліметричної моделі самокорекції формування іншомовної комунікації у студентів ЗВО.