ФОРМУВАННЯ У МАЙБУТНІХ МУЗИКАНТІВ-ПЕДАГОГІВ НАВИЧОК ВЕРБАЛЬНОЇ ІНТЕРПРЕТАЦІЇ МУЗИКИ - Кожбахтєєва, Ніна Федорівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2019)
У статті розглянуто сутність поняття вербальної інтерпретації і визначено шляхи формування у майбутніх музикантів-педагогів навичок вербальної інтерпретації музики. Інтерпретації в музичній педагогіці є початковою основою розуміння музичного твору, адже педагог-музикант повинен уміти тлумачити сенс музичного твору, визначити його специфічні особливості, розкривати зміст.