РОЗВИТОК ТВОРЧИХ ЗДІБНОСТЕЙ СТУДЕНТІВ У ПРОЦЕСІ НАВЧАННЯ ХУДОЖНЬОГО ПРОЕКТУВАННЯ ОДЯГУ - Орлова, Наталія Станіславівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2019)
У статті розглянуто перспективні напрямки активізації творчого пошуку майбутніх вчителів трудового навчання та технологій у процесі навчання художнього проектування одягу. Проаналізовано впровадження у педагогічну практику евристичних методів, здатних пробудити у студентів ініціативу, розкрити їх індивідуальні творчі здібності, розвинути креативність у професійному напрямку. Визначено потребу у проробці методів навчання студентів художнього проектування одягу та адаптації до сучасних навчальних програм закладів вищої освіти.