ІНШОМОВНА ПРОФЕСІЙНА КОМПЕТЕНТНІСТЬ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ПЕДАГОГІЧНОГО ПРОФІЛЮ ЯК ТЕОРЕТИЧНА ПРОБЛЕМА - Бондар, Галина Олександрівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2019)
У статті розглянуто сутність і специфіку іншомовної професійної компетентності майбутніх фахівців педагогічного профілю. Здійснено аналіз останніх публікацій з теми, розкрито особливості іншомовної професійної компетентності майбутніх фахівців педагогічного профілю.  З огляду на економічні, суспільні зміни схарактеризовано специфіку іншомовної професійної компетентності майбутніх фахівців педагогічного профілю. Визначено, що іншомовна професійна компетентність майбутніх фахівців педагогічного профілю – це сукупність науково-теоретичних знань, практичних умінь та навичок, мотивацій, які забезпечують результативність ведення іншомовної професійної діяльності.