ВИВЧЕННЯ КОМУНІКАТИВНОГО ПОТЕНЦІАЛУ СТУДЕНТІВ ЗАСОБАМИ ІГРОВИХ ПРОЕКТУВАНЬ - Саф’ян, Карина Юріївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2019)
Вивчення комунікативного потенціалу студентів засобами ігрових проектувань. У статті розглянуто проблему формування комунікативного потенціалу студентів, як важливого засобу становлення професіоналізму майбутнього фахівця. На сучасному етапі ми стикаємося з низьким рівнем мовної культури вчителя, недооцінки мови як засобу комунікації в системі «вчитель-учень», «викладач-студент». Показати можливості моделювання педагогічних ситуацій які сприяють підвищень комунікативного потенціалу майбутніх вчителів.