РОЗВИТОК СОЦІАЛЬНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ЗАСОБАМИ ОНЛАЙН ПЛАТФОРМИ PROMETHEUS - Шаров, Сергій Володимирович (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2019)
У статті проаналізовано можливості онлайн курсів для професійного самовдосконалення та розвитку соціальної компетентності майбутніх учителів, які розташовано на платформі масових онлайн курсів Prometheus. Зроблено порівняльний аналіз структури онлайн курсів, коротко охарактеризовано їх змістове наповнення. Зазначається, що всі розглянуті онлайн курси безкоштовні, дозволяють отримати корисну інформацію та електронний сертифікат після їх успішного проходження.