ПІЛОТАЖНЕ ДОСЛІДЖЕННЯ РОЛІ ІНШОМОВНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ У СОЦІАЛЬНІЙ СФЕРІ - Павелків, Катерина Миколаївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2019)
Основною метою публікації є висвітлення результатів пілотажного опитування соціальних педагогів і соціальних працівників щодо ролі іншомовної компетентності у їх професійній діяльності та потреби її формування. Визначено необхідність емпіричних досліджень рівня іншомовної компетентності фахівців соціальної сфери за шкалами: оцінка потреби у володінні іншомовною компетентністю в професійній діяльності та побудові кар’єри в соціальній сфері; визначення рівня володіння фахівцями іноземною мовою й її застосування для виконання професійних завдань; діагностування вмотивованості фахівців до формування іншомовної компетентності.