МІЖПРЕДМЕТНІ ЗВ’ЯЗКИ В ПРОЕКТНІЙ ДІЯЛЬНОСТІ УЧНІВ ОСНОВНОЇ ШКОЛИ ЯК ОСНОВА КОМПЕТЕНТНІСНОГО НАВЧАННЯ ФІЗИКИ - Коростельова, Євгенія Юріївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2019)
У статті розкриті методологічні основи організації міжпредметної проектної діяльності учнів основної школи в процесі навчання фізики.  Встановлено, що використання міжпредметних зв’язків в проектній діяльності є основою компетентнісного навчання фізики та посилює його діяльнісну спрямованість відповідно до методологічних засад навчання і формування ключових компетентностей учнів