СТВОРЕННЯ ЕЛЕКТРОННОГО ВИДАННЯ З ВИКОРИСТАННЯМ ВИДАВНИЧОЇ СИСТЕМИ OPEN JOURNAL SYSTEM - Галицький, Олександр Вадимович (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2019)
Використання сучасних комп’ютерних систем в освітній галузі розглядають як один із перспективних напрямів. Залучення веб-орієнтованих видавничих систем до публікації наукових результатів у електронному поданні є досить виваженим рішенням. Публікація в електронному подання дає змогу більш широкому колу користувачів ознайомитися з результатами експериментальної роботи. В статті було розглянуто одну із таких сучасних веб-орієнтованих видавничих систем, а саме Open Journal System. Використання цієї системи дає можливість створити повноцінне електронне наукове  виданння з дотриманням усіх необхідних вимог такого типу публікацій. Перераховані переваги використання цієї веб-орієнтованої видавничої системи. У статті описано етапи створення електронного видання та до кожного етапу створення надано вказівки, які відомості потрібно вказати у відповідному полі створення електронного видання.