БІНОМІАЛЬНА ФОРМУЛА: МЕТОДИ ДОВЕДЕННЯ ТА ЇЇ ЗАСТОСУВАННЯ - Войналович, Наталія Михайлівна; Волков, Юрій Іванович (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2018)
В статі розглянуто п’ять  різних методів доведення біноміальної формула: два різних комбінаторних, доведення методом математичної індукції, два різних доведення біноміальної формули засобами математичного аналізу. Обговорюються узагальнення біноміальної формули: біноміальний ряд,  поліноміальна формула, q-біноміальна формула Гаусса з квантового числення.Розглянуто ряд прикладів застосування вказаних формул.