МЕТОДОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ФОРМУВАННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ УМІНЬ У ДІТЕЙ СТАРШОГО ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ - Котелянець, Наталка Валеріївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2019)
У статті розглянуто проблему формування технологічних умінь у дошкільників в теорії та практиці дошкільної освіти, розкрито сутність понять «технологічні уміння», «технологічна діяльність» відповідно до старшого дошкільного віку обґрунтовано методологічні основи, формування технологічних умінь у дітей старшого дошкільного віку, виявлені оптимальні засоби та методи формування технологічних умінь у дітей старшого дошкільного віку.