ПОТЕНЦІАЛ УРОКІВ МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА У ФОРМУВАННІ ЕСТЕТИЧНОГО СПРИЙМАННЯ УЧНІВ МОЛОДШИХ КЛАСІВ - Вишпінська, Ярина Маноліївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2019)
У статті автор робить спробу аналізу проблеми формування естетичного сприймання музичного мистецтва учнями молодших класів у світлі становлення концепції розвитку Нової української школи. До уваги беруться можливості творчої художньої самореалізації учнів на уроках музичного мистецтва у формах активного музикування, залучення інших видів мистецтва - театр, інструментальна творчість, хореографія, пантоміма та використання комунікативних технологій як потенціалу формування уроків музичного мистецтва.