ЗАСТОСУВАННЯ WEB-РЕСУРСІВ У ПРОЦЕСІ НАВЧАННЯ СТУДЕНТІВ ЗАКЛАДІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ - Русіна, Наталія Геннадіївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2019)
Стаття присвячена застосуванню web-ресурсів на практичних заняттях студентами закладів вищої освіти. Поєднання комп’ютерно-орієнтованих засобів навчання з традиційними є важливим завданням, яка постає перед викладачами закладів вищої освіти. Динаміка розвитку сучасної комп’ютерної техніки та інформаційних технологій, коли звичайні персональні комп’ютери витісняються більш сучасними ґаджетами, як результат, з’являється нове програмне забезпечення. В той же час відбувається оновлення правових масивів даних, тому, студенту досить складно розв’язувати правові задачі без застосування спеціалізованих програмних продуктів, зокрема web-ресурсів.