ЗМІСТ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ МЕНЕДЖЕРІВ ДО МІЖКУЛЬТУРНОГО ДІАЛОГУ - Євдокімова-Лисогор, Леся Анатоліївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2019)
У статті розглянуто зміст підготовки майбутніх фахівців, здатних успішно здійснювати професійну діяльність на міжнародному ринку економічної сфери завдяки ефективній діалогічній комунікації з іноземними клієнтами й діловими партнерами. Виокремлено компоненти змісту: мотиваційний; пізнавальний; комунікативно-творчий та рефлексивний.