ФАНДРАЙЗИНГ ЯК ТЕХНОЛОГІЯ РЕАЛІЗАЦІЇ МАРКЕТИНГУ СОЦІАЛЬНИХ ПРОЕКТІВ СПРЯМОВАНИХ НА ФОРМУВАННЯ СОЦІАЛЬНОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ (НА ПРИКЛАДІ ФЕСТИВАЛЮ СОЦІАЛЬНОЇ РЕКЛАМИ «СОЦІАЛЬНИЙ ПЛАКАТ-ІДЕАЛЬНИЙ СВІТ») - Кушнір, Наталія Сергіївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2019)
У статті розкрито визначення фандрайзингу, наведено основні етапи фандрайзингу та їх змісту на прикладі фестивалю соціальної реклами. Розглянуто розвиток соціального маркетингу, спрямованого на вирішення соціальних задач, в тому числі за допомогою технології фандрайзингу. Визначено особливість соціального маркетингу при розробці складових маркетингового комплексу.