РОЗВИТОК ДУХОВНО-ТВОРЧИХ ЯКОСТЕЙ УЧНІВ СТАРШОГО ШКІЛЬНОГО ВІКУ ЗАСОБАМИ МИСТЕЦТВА - Паньків, Людмила Іванівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2019)
У статті розглядається питання розвитку духовно-творчих якостей учнів старшого шкільного віку засобами мистецтва; встановлено взаємозв’язок і взаємообумовленість понять «духовність», «духовні цінності», «творчість»; підкреслено роль мистецтва у розвитку духовно-творчих якостей особистості, формуванні її світоглядних позицій.