ТЕХНОЛОГІЯ НАОЧНОГО НАВЧАННЯ ЯК ПЕДАГОГІЧНА ІННОВАЦІЯ - Кух, Аркадій Миколайович; Кух, Оксана Михайлівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2019)
В статті обґрунтовано застосування технології наочного навчання в професійній підготовці майбутніх учителів фізики. Технологію розглянуто як інтегроване середовище інновацій: STREAМ, SMART, електронного і мобільного навчання, тощо. Розкрито структуру навчального заняття і продемонстровано наступність етапів і характерних рис технології. Виявлено позитивний вплив технології на формування емоційної сфери майбутніх педагогів, розвиток мотивації та педагогічної рефлексії. Наочно продемонстровано доцільність і педагогічну ефективність навчального експерименту як основи технології наочного навчання.