ПЕДАГОГІЧНА ПІДГОТОВКА ЯК ОБ’ЄКТ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ОСВІТИ МАЙБУТНІХ ПЕДАГОГІВ - Кондрашов, Микола Миколайович (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2019)
У статті педагогічна підготовка розглядається як об’єкт управління якістю професійного становлення майбутніх педагогів; конкретизуються управлінські функції і дії викладача в навчальному процесі; форми й методи активізації пізнавальної позиції учасників освітнього процесу, різноманітність технологій управлення якістю педагогічної підготовки та основні напрямки реалізації управління в освітньому процесі.