ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ СУЧАСНИХ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ПРОЦЕСІ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ КРАВЦІВ - Дрозд, Вікторія Миколаївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2019)
В статті розглядається можливість використання сучасних інноваційних технологій під час навчально-виробничих занять майбутніх кравців, а саме віртуальної екскурсії. Ціллю освітньої системи є навчання, виховання та розвиток особистості, а її показником є позитивний результат, який сьогодні в професійній освіті розглядається через якісну підготовку спеціалістів. Процес підготовки майбутніх кравців в професійних навчальних закладах є доволі складною системою, яка постійно розвивається і змінюється. Застосування інноваційних методів навчання дозволяє полегшити доступ до навчального матеріалу та скоротити час на його засвоєння.Використання інноваційних методів навчання, в тому числі віртуальної екскурсії для підготовки майбутніх кравців в професійних навчальних закладах , дають змогу зробити навчально-виробничий процес більш ефективним, цікавим, якісним та результативним. Застосування дидактичних інструментів при візуальному методі навчання розширює можливості викладача в таких процесах, як пояснення нового навчального матеріалу, перевірці та оцінюванні нових знань.