КОМПЕТЕНТНІСНИЙ ПІДХІД У СВІТЛІ ПАРАДИГМИ НЕПЕРЕРВНОЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ ОСВІТИ - Сагач, Оксана Михайлівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2019)
У статті проаналізовано сутність категорій «компетентнісний підхід», «компетентність», «компетенція» у науковій літературі як змістовної складової парадигми неперервної освіти. Визначено актуальність компетентнісного підхіду як однієї з умов неперервного професійного зростання вчителя у процесі модернізації системи освіти.