ПОЛІКУЛЬТУРНА КОМПЕТЕНТНІСТЬ ЯК СКЛАДОВА ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ СТУДЕНТІВ – МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ СОЦІОНОМІЧНОЇ СФЕРИ - Біда, Олена Анатоліївна; Дзямко, Вікторія Йосипівна; Маринець, Надія Василівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 1970)
У статті досліджено феномен полікультурної компетентності у взаємозв’язку з професійною компетентністю майбутнього фахівця соціономічного профілю, розкрито зміст категорій «компетентність», «професійна компетентність», «полікультурна компетентність». Доведено, що полікультурна компетентність є обов’язковою складовою структури професійної компетентності фахівця.