ПРОБЛЕМА ВИХОВАННЯ СІМЕЙНИХ ЦІННОСТЕЙ У СТУДЕНТСЬКОМУ СЕРЕДОВИЩІ - Лісовець, Олег Васильович (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 1970)
У статті представлено аналіз теоретичного та практичного досвіду вирішення проблеми виховання сімейних цінностей у сучасному студентському середовищі. Розглянуто підходи до змісту, класифікації, особливостей сімейних цінностей у сучасних умовах. Визначено умови та принципи виховання сімейних цінностей у студентів в умовах університетської освіти. Визначено інноваційні форми виховання сімейних цінностей у студентському середовищі.