ВИКОРИСТАННЯ МУЛЬТИМЕДІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НА УРОКАХ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ - Капітан, Тетяна Анатоліївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 1970)
У статті розглянуто мультимедійні технології як один із перспективних напрямів використання інформаційно-комп’ютерних технологій; використання мультимедійних презентацій на уроках іноземної мови; використання мультимедійних навчальних матеріалів; мультимедійна комп’ютерна презентація; мультимедійна компетентність учителів іноземної мови.