ІННОВАЦІЙНА ТЕХНОЛОГІЯ ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ З ПІДПРИЄМНИЦТВА, ТОРГІВЛІ ТА БІРЖОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Стеблюк, Світлана Василівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 1970)
У статті розкрито особливості підготовки фахівців з підприємництва, торгівлі та біржової діяльності. Закцентовано увагу на розробці інноваційної технології навчання – професійно-інтегративної, що передбачає комплексну цілісну структуру освітнього процесу на основі виявлення однотипних елементів у процесі засвоєння дисциплін за Освітньою програмою спеціальності, застосування інноваційних методів та прийомів навчання в аудиторній, позааудиторній та науково-дослідній роботі з метою формування складових професійної компетентності. Подано авторську методику формування професійної компетентності у майбутніх фахівців з підприємництва, торгівлі та біржової діяльності із застосуванням інноваційних методів навчання.