ВИКОРИСТАННЯ ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НАВЧАННЯ ІНОЗЕМНИХ МОВ У ВНЗ СОЦІО-КУЛЬТУРНОГО СПРЯМУВАННЯ - Антонівська, Марина Олександрівна; Сарновська, Наталія Іванівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 1970)
У статті оцінюється важливість інформаційно-комунікаційних технологій у вивченні іноземних мов у вищих навчальних закладах соціо-культурного спрямування та розробляються практичні рекомендації щодо підвищення ефективності вивчення іноземної мови з використанням ІКТ, виокремлюються та диференціюються існуючі ІКТ до вивчення іноземних мов у вищих навчальних закладах як цілісні та інтегративні системи, які забезпечують, відповідно до цілей навчання, найбільш раціональне використання обраних принципів комунікативності, доцільність впровадження та взаємодоповнення методів та технік для досягнення заздалегідь запланованого (бажаного) результату навчання.