ОБҐРУНТУВАННЯ СТРУКТУРИ ПРОЄКТНО-ТЕХНОЛОГІЧНОЇ КУЛЬТУРИ МАЙБУТНІХ ВИКЛАДАЧІВ ЗПТО - Чорнусь, Сергій Миколайович (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 1970)
Питання формування цілісної проєктно-технологічної культури майбутніх викладачів закладів професійно-технічної освіти (ЗПТО) як інтегральної якості, що забезпечує діяльність в інноваційно-науковому та виробничому середовищі, сприяє удосконаленню професійної освіти. Професійно-педагогічна діяльність викладача ЗПТО є багатогранною, про що засвідчують різнопланові професійно-необхідні компетенції викладача. Саме з наявністю окремих компетенцій ми пов’язуємо структурні складники проектно-технологічної культури майбутніх викладачів.