МУЛЬТИКУЛЬТУРНІ АСПЕКТИ ВИКЛАДАННЯ ІТАЛІЙСЬКОЇ МОВИ ТА КУЛЬТУРИ - Рибінська, Юлія Анатоліївна; Стебаєва, Оксана Володимирівна; Печенізька, Світлана Сергіївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2020)
У статті висвітлено основні методичні прийоми викладання італійської мови, ефективність опорних знань та різноманітність завдань. Дослідження продемонструвало, що студенти не інтуїтивно «підбирають», як виконати різні мовленнєві завдання прагматично відповідним чином. Стаття розповідає про проект. Учні навчилися прагматично відповідних способів виконання різних мовленнєвих дій (наприклад, розширення запрошень та подання запитів). Результати представлені з точки зору успішності студентів, самоефективності та задоволеності викладачів.