ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ТЕКСТОВОГО МАТЕРІАЛУ НА УРОЦІ НІМЕЦЬКОЇ МОВИ - Токарєва, Тетяна Станіславівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2019)
У статті розглядаються основні особливості текстового матеріалу як результату мовно-комунікативної діяльності людини з огляду на використання текстів у навчальному процесі з німецької мови. Проаналізовано основні критерії відбору текстів; подано систему вправ і завдань для навчання читання, говоріння та письма з використанням текстового матеріалу.