РОЗВИТОК ПРОФЕСІОНАЛІЗМУ ФАХІВЦЯ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ У СПОЛУЧЕНОМУ КОРОЛІВСТВІ ВЕЛИКОЇ БРИТАНІЇ ТА ПІВНІЧНОЇ ІРЛАНДІЇ В СИСТЕМІ НЕПЕРЕРВНОЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ ОСВІТИ - Іванова, Вікторія Вікторівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2020)
Ми поставили за мету проаналізувати розвиток професіоналізму фахівця дошкільної освіти у Сполученому Королівстві Великої Британії та Північної Ірландії в системі неперервної педагогічної освіти. Розглянуто програми неперервного навчання у Сполученому Королівстві Великої Британії та Північної Ірландії. Проаналізована нормативна база системи неперервної педагогічної освіти та розкрита концепція неперервної педагогічної освіти.