МЕТОДИЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ЗМІШАНОГО НАВЧАННЯ ПРОФЕСІЙНО-ОРІЄНТОВАНОГО СПІЛКУВАННЯ В СИСТЕМІ НЕПЕРЕРВНОЇ ОСВІТИ - Мороз, Олена Леонідівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2020)
У статті висвітлено методичні особливості процесу формування іншомовної комунікативної компетенції майбутніх фахівців морського флоту в системі неперервної освіти за умови застосування змішаного навчання. Стверджується, що сучасні технології електронного навчання є важливою складовою процесу підготовки моряків до професійної діяльності, в тому числі і комунікативної, оскільки надають можливість оперативно здобувати та опрацьовувати необхідну інформацію з навчальною метою.