ФОРМУВАННЯ ІКТ-КОМПЕТЕНТНОСТІ ВИКЛАДАЧІВ НА КУРСАХ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ - Петренко, Сергій Іванович; Дегтярьова, Неля Валентинівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2020)
У роботі представлено актуальність та проблеми підвищення рівня ІКТ-компетентності викладачів неінформатичних дисциплін. Проаналізовано дослідження та публікації, у яких розглядаються різні аспекти поняття компетентностей щодо застосування та володіння інформаційно-комунікаційними технологіями та рівнів зазначених компетентностей.