ДО ІСТОРІЇ СТАНОВЛЕННЯ ТА РОЗВИТКУ ЄЛИСАВЕТГРАДСЬКОГО КОМЕРЦІЙНОГО УЧИЛИЩА В. БОНЧ-БРУЄВИЧА (1907–1911) - Акімкін, Олександр Миколайович (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2020)
У статті розкрито особливості становлення та розвитку  Єлисаветградського комерційного училища В. Бонч-Бруєвича (1907–1911). Аналіз стану дослідженості означеної проблеми засвідчує, що значну частину  джерел, зокрема архівних матеріалів, ще не введено у науковий обіг, а накопичений досвід організації і забезпечення навчально-виховного процесу в приватних освітніх установах регіону, зокрема у Єлисаветградському комерційному училищі В. Бонч-Бруєвича висвітлено недостатньо.