ПРОФЕСІЙНЕ САМОВИЯВЛЕННЯ ОСОБИСТОСТІ МАБУТНЬОГО ВИКЛАДАЧА - Кравченко, Ольга Василівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2020)
Ґрунтуючись на теоретичних узагальненнях визначено, що професійне самовиявлення майбутнього викладача це узагальнена характеристика його особистості, що пояснює стан вияву її розвитку як професіонала, за допомогою активізації професійного призначення, досягнень у професійному саморозвитку, демонструванні професійного самоствердження. Запропоновано критерії та рівні професійного самовиявлення майбутнього викладача.