ПІДГОТОВКА МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ В УМОВАХ КОМПЕТЕНТНІСНО-ОРІЄНТОВАНОГО НАСТАВНИЦТВА - Біда, Олена Анатоліївна; Мукан, Наталя Василівна; Гончарук, Віталій Володимирович (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2020)
Науково обґрунтовано вирішення існуючих проблем, що детермінують переосмислення цілей підготовки майбутніх фахівців, її реалізацію через компетентнісний підхід як важливого засобу модернізації змісту вищої освіти. Наставництво потрактовано як один із видів навчання, а також одна з форм адаптації. Вважається, що наставництво – найбільш ефективний різновид і важлива ланка навчання в організації.