ЗАСТОСУВАННЯ SMART-ТЕХНОЛОГІЙ У ПІДГОТОВЦІ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ - Кучай, Тетяна Петрівна; Кучай, Олександр Володимирович; Маринець, Надія Василівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2020)
У статті розглянуто застосування smart-технологій у підготовці майбутніх фахівців. Висвітлено функції smart-технологій. Наголошено на тому, що smart-технології успішно застосовуються у сфері освіти і професійної підготовки. Особливе місце посідають комп’ютерні навчальні мультимедіасистеми, які дають змогу поглибити знання, скоротити термін  навчання, збільшити кількість слухачів на одного викладача.