ПРОЄКТНО-ДОСЛІДНИЦЬКА ДІЯЛЬНІСТЬ УЧИТЕЛЯ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ У КОНТЕКСТІ ВИМОГ НУШ - Пріма, Дмитро Анатолійович (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2020)
У статті розкрито деякі змістові й процесуальні аспекти проєктно-дослідницької діяльності вчителя початкової школи в контексті вимог Нової української школи. Визначено смисловий концепт проєктно-дослідницької діяльності – основи для розкриття її змісту через характеристику складових означеного феномена «проєктна діяльність» і «дослідницька діяльність».