ІННОВАЦІЙНИЙ ПІДХІД ДО ЗАСТОСУВАННЯ ІГРОВИХ МЕТОДІВ У НОВІЙ УКРАЇНСЬКІЙ ШКОЛІ - Фесенко, Оксана Сергіївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2020)
У статті обґрунтовано доцільність застосування ігрових методів на уроках «Я досліджую світ» у відповідності до реформи «Нова українська школа». Автор визначає необхідність професійного вдосконалення вчителів початкової школи у зв’язку з модернізацією науково-освітнього простору. Стрімкі зміни суспільної, культурної, політичної, економічної, екологічної сфер у світі передбачають швидкі налаштування законодавчої бази країни.