ДЕЯКІ МЕТОДИЧНІ ПИТАННЯ НАВЧАННЯ ГРАМАТИКИ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ НА ПОЧАТКОВОМУ ЕТАПІ - Ліпатова, Марина Валентинівна; Бабич, Тетяна Валеріївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2020)
Стаття присвячена питанням навчання граматики української мови як іноземної і формування граматичної компетенції студентів-іноземців. Під час  вивчення граматики студенти опановують граматичним матеріалом, необхідним для вираження думок в усній та письмовій формі і розуміння їх при читанні і на слух. У статті визначено основні етапи введення граматичного матеріалу на заняттях з української мови як іноземної.