МЕТОДИЧНА КОМПЕТЕНТНІСТЬ МАЙБУТНЬОГО КЕРІВНИКА ВОКАЛЬНОГО АНСАМБЛЮ: КАТЕГОРІЙНИЙ АНАЛІЗ ПРОБЛЕМИ - Лимаренко, Валерій Ігорович (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2020)
У статті розглядається проблема формування методичної компетентності майбутнього керівника вокального ансамблю. Автор досліджує сутність понять «методична компетентність», «вокальний ансамбль», «майбутній керівник вокального ансамблю», визначає зміст та структуру даних понять. Обґрунтовано роль володіння методичною компетентністю майбутнім керівником вокального ансамблю як одним із складових успішної фахової діяльності.