МИСТЕЦЬКА ОСВІТА: СУТНІСТЬ, СТАН ТА ОСНОВНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ КУЛЬТУРИ ОСОБИСТОСТІ - Негребецька, Ольга Миколаївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2019)
У статті висвітлюється теоретичні дослідження шляху розвитку митецької освіти та розглядаються можливі тенденції її трансформації і розвитку в сучасних умовах навчального середовища педагогічних університетів.