МЕТОДИЧНІ АСПЕКТИ СИСТЕМАТИЗАЦІЇ ЗНАНЬ ІНОЗЕМНИХ СТУДЕНТІВ НА ПРАКТИЧНОМУ ЗАНЯТТІ З ТЕМИ «ГІСТОЛОГІЧНА ТЕХНІКА ВИГОТОВЛЕННЯ МІКРОПРЕПАРАТІВ » В КУРСІ ГІСТОЛОГІЇ ДНМУ - Романенко, Яніна Ігорівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2020)
Дисципліна «Гістологія, цитологія, ембріологія» входить до складу базових дисциплін, а тому важлива не тільки з точки зору отримання конкретних теоретичних і практичних знань, а й з точки зору формування навичок до самостійної роботи, а в подальшому – мотивації до постійної самоосвіти.