ПРАКТИЧНА ЗНАЧУЩІСТЬ ТРЕНІНГОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ДЛЯ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ІНОЗЕМНИХ МОВ - Поліщук, Ганна Віталіївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 1970)
У статті розглянуто сучасні наукові підходи дослідників до поняття  тренінгових технологій та визначено їхнє практичне значення у професійній підготовці майбутніх учителів іноземної мови. Мета статті полягає у визначенні змісту досліджуваного поняття, конкретизації його структури, функцій та ролі у формуванні конфліктологічної компетентності майбутніх учителів іноземної мови.