ВИКОРИСТАННЯ ДОСВІДУ ПІДВИЕЩННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ БРИТАНСЬКИХ ВИКЛАДАЧІВ ВИЩОЇ ШКОЛИ В УКРАЇНІ - Старостіна, Оксана Володимирівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 1970)
В статті розглянуто рекомендації для вітчизняної системи підвищення кваліфікації науково- педагогічних кадрів вищих навчальних закладів на основі британського досвіду. Зазначено, що доцільним для вітчизняної системи підвищення кваліфікації науково-педагогічних кадрів буде використання ідей корпоративної освіти і мережевого підходу, що дозволить викладачам краще адаптуватися до нових вимог, зумовлених соціально-економічними змінами, своєчасно актуалізувати і вдосконалювати свої професійні знання.