ПОНЯТТЯ ІНШОМОВНОЇ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ В ЛЬОТНІЙ ОСВІТІ - Нечепорук, Яна Сергіївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 1970)
У даній статті розглядається проблема визначення поняття «іншомовної професійної підготовки» в льотній освіті. Статтю присвячено вивченню професійної іншомовної підготовки як невід’ємної складової сучасної авіаційної освіти; акцентовано увагу на декількох визначеннях поняття «професійна освіта» різними науковцями.